torstai 8. joulukuuta 2011

Toipilaspäivä nro. 2

Nyt voidaan jo eilistä pirteämmin :) 
(samaa ei tosin voi sanoa mammasta, joka valvoi suurimman osan yöstä kun kauluri ja kaikki muu tuska pisti vinkuvaihteen päälle lähes koko yöksi).

Eilinen ilta meni ihan hyvin, sain ruokaa ja kävin ulkona lähes kuten normaaleina iltoina, tosin annos oli pienempi ja jaettu kahteen osaan ja lenkki oli liian lyhyt. Menohaluja riittää ulkona totuttuun tapaan, jos ei jopa hieman enemmänkin! Sisällä en viihtynyt niin hyvin, varsinkaan kaulurin kanssa. 
Siitä onkin muodostunut varsinainen ongelma! Muutoin kaikki menisi hyvin mutta kun tuo lampunvarjostin köytetään kaulaan, menee elämä sekaisin. Sen kanssa ei voi leikkiä, nukkua, liikkua, olla uikuttamatta jne..

Nyt mamma otti sen onneksi pois ja saan nukkua pienet päikkärit. Tänään en ole saanut ollenkaan kipulääkettä enkä kyllä kovin kipeä olekaan.. Annosta säästetään illaksi ja yöksi, jotta yö sujuisi eilistä paremmin.

Kuvia ei ole nyt otettu niin tämä postaus jää melko lyhyeksi, haluttiin vain ilmoittaa että hengissä ollaan :) (Vaaria kuitenkin vaivasi!)

Edit. Lisäys edelliseen, nyt pystyn jo liikkumaan kaulurin kanssa, J:n kanssa treenattiin äsken :) Nyt simahdettiin molemmat lattialle, pystyn siis jo nukkumaankin kaulurin kanssa kun vain saan olla jonkun vieressä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti